Links

Er staan weer een aantal “nieuwe” adoptieverhalen tussen de links.

Bij de andere links vinden jullie vanaf vandaag ook de website van 1 van m’n allereerste Make a Wish-wenskindjes, Elias, die heel graag pinguins wou eten geven op een strand 🙂 Het hele verhaal staat uitgebreid op z’n site.

Als er nog mensen zijn die hier mee lezen en hun blog/website ook graag tussen onze links zien, laat gerust iets weten!

Groetjes,

Karolien & Jeroen

~ door vantweenaardrie op zondag, 2 maart, 2008.

5 Reacties to “Links”

  1. Dag Karolien en Jeroen,

    Bedankt voor jullie berichtje op onze blog. Het is leuk om te weten dat er zoveel mensen meevolgen. Jullie mogen onze blog ook bij jullie links zetten hoor.
    Wij willen jullie ook heel veel succes wensen met jullie adoptie-avontuur en wie weet komen we jullie nog wel tegen op de Kazachjes-dag.

    Groetjes,
    Annemie en Dirk

  2. Ik las op de site van Elias dat de mevrouw die de wens van Elias zo mooi had verzorgd eindelijk zelf haar wens in vervulling gaat zien komen…wat een zin zeg…ik wil alleen maar zeggen dat ik jullie heel veel succes wil wensen in jullie adoptieavontuur en dat ik hoop dat jullie snel jullie kindje in jullie armen kunnen nemen.

    Nicole

  3. hey, wij zijn jakke in kazachstan gaan halen in 2005, we wensen jullie heel veel succes en een vlot verloop hier en ginder! je kan onze blog natuurlijk ook bezoeken (kwestie van de dagen ginder te vullen)of in het lange leuke lijstje van adoptieblogs plaatsen,
    groetjes veroniek, lief, warre en jakke

  4. hoi Karolien en Jeroen,
    Toffe site we zijn blij dat we jullie verhaal kunnen volgen.
    Wij gaan ook een Kazachje adopteren. Wil je wat meer weten over onze adoptie kijk dan maar naar http://wereldkindje.blogspot.com
    Groetjes Belinda en Attila

  5. Heel mooi hoor, het vervullen van de wens van kleine Elias.
    En inderdaad: hopelijk wordt jullie eigen wens nu ook gauw vervuld he! 😉
    Liefs,
    Tabitha en Esli
    xxx

Plaats een reactie